MARDİN / SAVUR - Çınarönü İlkokulu

Çınarönü İlkokulu

Adres
ÇINARÖNÜ MAH. ÇINARÖNÜ KÜME EVLERİ CINARONU ORTAOKULU BLOK NO 97/4 SAVUR / MARDİN
Vizyon
Çınarönü ilkokulu çalışanları olarak okulumuzda öncelikle öğrencilerimize öğrenme ortamında her türlü fırsatın verildiğini belirtmek istiyoruz.Geliştirmiş olduğumuz bu vizyon modeliyle öğrenci-veli ve öğretmen arasındaki diyoloğu artırarak kaliteyi,planlamayı,başarıyı ön planda tutuyoruz.
Misyon
Çınarönü ilkokulu olarak misyonumuz,öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmaktır
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08:30///14:10
Uydu İnternet (VSAT)
Özel araç ve Servisle ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Servis ile Mardin Merkeze veya okuldan 7 km uzaklıktaki Sürgücü Beldesine ulaşım Sağlanabilir. Sürgücü Beldesinde kiralık evler bulunabilir. Okulda lojman yoktur.
Mardinin Savur ilçesine bağlı kırsal bir mahalledir.
Mardin merkeze 60, İlçe Merkezine ise 27 km uzaklıktadır.
Okulumuz yeni bir okuldur Kurum bilgilerimiz günceldir. / 01-03-2023